Megtámadtak egy idős férfit Komádiban

Megtámadtak egy idős férfit Komádiban
© Forrás: YouTube / police.hu
Komádi – A gyanúsítottak egy 69 éves férfit bántalmaztak, majd elvették a pénztét és az ékszereit – olvasható a police.hu-n megjelent közleményben. A berettyóújfalui nyomozók őrizetbe vették a négy fiatalt.

A rendőrségre 2019. január 5-én 2 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy egy idős férfit komádi otthonában többen megtámadtak, bántalmaztak, és elvették az értékeit is – áll a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként látókörükbe került három sárándi és egy komádi fiatal férfi. A 22 éves B. Viktort, a 21 éves B. Sándort, a 18 éves Á. Ferencet és az ugyancsak 18 éves L. Patrikot otthonaikban 2019. január 7-én elfogták a nyomozók, majd gyanúsítotti kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vették őket, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására – derül ki a híradásból.

A nyomozás adatai szerint a négy fiatal férfi bement a sértett házába, azonban amikor észrevették, hogy a 69 éves férfi az ágyában fekszik, elkezdték ököllel bántalmazni, de egyikőjük egy székkel is többször megütötte. A rendőrségi közlemény szerint gyanúsítottak egy karórát, egy gyűrűt és készpénzt zsákmányoltak, majd elmenekültek a helyszínről.

Fotó: police.hu

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság a négy férfival szemben csoportosan elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.