Megtaláltuk a legszebb töklámpást

A győztes mű
A győztes mű - © Fotó: Magánarchívum
Debrecen – Kreatív pályaművek között válogathattak a szavazók.

A Dancs-Ferenczi Csilla által faragott egyedi töklámpás kapta a legtöbb szavazatot a Hajdú-bihari Napló és a Hajdu Online által meghirdetett tökfaragó versenyen. Jutalma egy tízezer forint értékű vacsorautalvány, értékes Napló ajándékcsomag, valamint egy negyedéves digitális Napló-előfizetés. Felhívásunkra csaknem ötven pályamű érkezett a Hajdu Online portálra. A tökfaragványok között akadt félelmetes, humoros, kedves; tökbe örökítettek olvasóink pókot, boszorkányt, dinót, denevért, csontvázat, és feliratokat is. Az biztos, a készítők nemcsak késüket mélyesztették a zöldségbe, de szívüket is beletették a feladatba…

A szavazást péntek délben zártuk le. Rengeteg szavazat érkezett, utolsó lépésként a Napló szerkesztőségének tagjaiból álló zsűrinek a tíz legnépszerűbb fotó közül kellett kiválasztania a legszebbet.

Egy voksoló is nyert

A voksolók közül Kelemen Adrienn volt a legszerencsésebb, ő negyedéves digitális Napló-előfizetést és Napló ajándékcsomagot nyert. A játékban azok vehettek részt, akik október 30-ig feltöltötték az általuk kifaragott tök fotóját a haon.hu oldalára, és kitöltötték az adatlapot. (A győzteseket a későbbiek folyamán a szerkesztőség e-mailben értesíti.)

HBN