Megtalálták az eltűnt férfit

Megtalálták az eltűnt férfit
© Fotó: police.hu
Debrecen – A nyomozók Debrecenben, a Homokkerti felüljárón megtalálták a tegnap délután eltűnt 24 éves mikepércsi férfit.

Mint ahogy arról beszámoltunk a Debreceni Rendőrkapitányság járőrei tegnap délután óta keresték az eltűnt férfit. A 24 éves mikepércsi lakos 2015. február 4-én 14 óra 30 perc körül Debrecenbe, az Egyetem sugárút elején lakó rokonához indult, a társasház elé meg is érkezett, azonban a lakásba eddig ismeretlen okból már nem ment fel.

A Bűnügyi Osztály nyomozói 2015. február 5-én 10 óra 30 perckor Debrecenben, a Homokkerti felüljárón közlekedtek szolgálati gépkocsijukkal, amikor meglátták, hogy a járdán gyalogosan közlekedik az általuk keresett férfi.

A 24 éves átfázott férfit a nyomozók beültették szolgálati gépjárművükbe és a közeli rendőrkapitányság épületébe vitték, ahol miután ő átmelegedett, a rendőrök meghallgatták és értesítették édesanyját, akinek a fiát később sértetlenül átadták.

– police.hu –


Eltűnt egy térben és időben nehezen tájékozódó férfi
Debrecen – A rendőrök a lakosság segítségét kérik a képen látható 24 éves mikepércsi férfi megtalálásához, aki Debrecenben tűnt el.