Helyi közélet

2013.07.08. 10:25

Iráni és afgán határsértőket fogtak - Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 9 személyt fogtak el, 2 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten a rendőrök, 2 főt az ellenük érvényben lévő körözés miatt vontak intézkedés alá.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 9 személyt fogtak el, 2 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten a rendőrök, 2 főt az ellenük érvényben lévő körözés miatt vontak intézkedés alá. Az egyenruhások 16 főt állítottak elő, közülük 6 személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Megyénk közútjain 1 könnyű és 1 súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

Tulajdon elleni szabálysértés – bolti lopás - miatt 2013. július 7-én a Debreceni Rendőrkapitányság 1 személyt vett szabálysértési őrizetbe.

Két illegális migráns került rendőrkézre az elmúlt 24 órában Hajdú-Bihar megye határszakaszán. A Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség munkatársai Biharkeresztes térségében fogták el az iráni és afgán állampolgárokat. A határsértők nem rendelkeztek személyazonosságot és jogszerű tartózkodást igazoló okmányokkal, ezért idegenrendészeti eljárás indult ellenük.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában