Helyi közélet

2015.02.09. 12:14

Boltban talált tárcából vette ki a pénzt egy konyári nő

Derecske - A derecskei rendőrök bíróság elé állítást javasolnak egy konyári nő ellen.

Derecske - A derecskei rendőrök bíróság elé állítást javasolnak egy konyári nő ellen.

Egy bolti eladó tett telefonon bejelentést 2015. január 15-én 9 óra 55 perckor a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságra arról, hogy egy konyári áruházban egy 57 éves nő ott felejtett pénztárcája eltűnt.

A rendőrök a helyszínen adatgyűjtést végeztek, melynek eredményeként azonosították azt a 34 éves helyi nőt, aki a gyanú szerint eltulajdonította a pénztárcát. A nő otthonában tartott házkutatás alkalmával a rendőrök megtalálták az eltulajdonított készpénzt, melyet lefoglaltak, és visszaadtak a sértettnek. A járőrök Gy. E.-nét bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították a Derecskei Rendőrőrsre, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A konyári lakos elmondta, hogy a bolt egyik bevásárolókosarában talált egy pénztárcát, melyből a készpénzt kivette, majd a tárcát egy szemeteskukába dobta, és távozott az üzletből.

A terhelt ellen a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Derecskei Rendőrőrs a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában