Megszűnt a torlódás az autópályákon

Akt.:
Budapest – Megszűnőben van a torlódás az M0-s autóúton, valamint az M1-es és az M3-as autópályán is – közölte az Útinform hétfő este a honlapján.

Mint írták, az M3-as autópályán Budapest felé a 119-es kilométernél, a mezőszemerei pihenőhely közelében véget ért a műszaki mentés, az eddig lezárt útpályát megnyitották, a forgalmat már nem terelik el. A torlódás lassan teljesen megszűnik. Az érintett szakaszon korábban két jármű ütközött össze.

Az M1-es autópályán Győr térségében, Hegyeshalom felé a 119-es kilométernél közelében szintén véget ért a helyszínelés, a torlódás is csökkent. Itt két személyautó ütközött délután. Mindkét helyszínen több kilométeres volt a torlódás.

Közölték azt is: megszűnt a forgalmi dugó, csak lassulás tapasztalható az M0-s autóúton a Megyeri híd felé, az 50-es kilométernél, ahol Pécel közelében korábban kigyulladt egy autóbusz.

– MTI –


Illusztráció - Autószállító tréler és személyautó ütközött az M3-ason
Szihalom - Lezárták az M3-as autópályát Budapest felé Szihalom térségében baleset miatt hétfő délután - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján. Egy autószállító tréler és egy személyautó ütközött össze az M3-as autópálya 120-as kilométerénél, a Budapest felé vezető olda...