Megszűnt a félpályás útzár Darvason, a kamionos baleset helyszínén

Akt.:
Darvas, 2014. július 8. Baleset helyszíne a Hajdú-Bihar megyei Darvason, ahol egy személygépkocsikat szállító tréler lakóházba csapódott 2014. július 8-án. A baleset következtében a ház egy része összeomlott, kamionban ketten megsérültek.
Darvas, 2014. július 8. Baleset helyszíne a Hajdú-Bihar megyei Darvason, ahol egy személygépkocsikat szállító tréler lakóházba csapódott 2014. július 8-án. A baleset következtében a ház egy része összeomlott, kamionban ketten megsérültek. - © MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Darvas – A forgalom ismét zavartalan a 47. számú főúton, Darvas belterületén.


A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. július 8-án 5 óra 35 perc körüli időben a 47. számú főúton, Darvas belterületén, a Rákóczi utcán közlekedett egy kamion, amikor egy útkanyarulatban a járművezető elvesztette uralmát a gépkocsi felett és egy lakatlan ház falának ütközött.

A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

A helyszínelés és műszaki mentés idejére történt félpályás útlezárást 2014. július 8-án 8 óra 30 perckor a rendőrség feloldotta, az említett időponttól zavartalanul halad a forgalom.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Félpályás útlezárás a 47. számú főúton, Darvas belterületén
Darvas – Darvas belterületén egy kamion egy ház falának ütközött.


Lakóépületbe csapódott egy kamion Darvason
Budapest, 2014. július 8., kedd (MTI) – Lakóépületbe csapódott egy kamion a Hajdú-Bihar megyei Darvason a József Attila és a Rákóczi út kereszteződésében kedden kora reggel, a műszaki mentés idején félpályán halad a forgalom – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság azt MTI-vel.