Megszületett Kiss Ramóna babája, az első kép mindenkit durván meglepett

Akt.:
Megszületett Kiss Ramóna babája, az első kép mindenkit durván meglepett
© Illusztráció: Blikk
Kiss Ramóna vasárnap anya lett, párja, Lékai Máté, a magyar kézilabda-válogatott játékosa azt nyilatkozta: – Életem legjobb napja ez! Ennél nagyszerűbb nem lehetne! Nyertünk, apa lettem, boldog vagyok!

A kézilabdázó és műsorvezető a babájuknak a Noé nevet választották – és csakhamar megérkezett az első kép is a boldog családról, ám nem egészen olyan, amire számítanál.

Íme:

Nem lehet ugyan megmondani, hogy az Reggeli stábja rajzoltatta meg valakivel, hogyan nézne ki a boldog kis család, vagy ez egy valós fénykép után készült applikációs ceruzamásolat, mindenesetre várjuk, hogy igazi fotókat töltsön fel a boldog pár.

Forrás: borsonline.hu


Kiss Ramóna közös fotót posztolt az instára a testvérével, Debórával, de a két lány olyannyira hasonlít egymásra, hogy sok ember össze is zavarodott, ki kicsoda a képen. Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés, Ápr 24., 2018, időpont: 6:24 (PDT időzóna szerint) Forrás: ...

Budapest - A Playboy Man of the Year "múzsa" kategóriájában jelölték Kiss Ramónát. Ennek örömére megosztott magáról egy szexi fotót Ramóna, de azóta is hatalmas photoshop bakija miatt cikizik a kommentelők. De tényleg photoshop bakiról van szó? A kommentelők konkrétan Ramóna köldökét hiányolják a...