Megszólalt a győzelem után a Loki ifjú csatára

Balogh Norbert
Balogh Norbert - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Remekbe szabott góljával és két gólpasszával a nagyszerűen teljesítő DVSC egyik legjobbja volt a 19 esztendős Balogh Norbert. A 9–2-re megnyert Európa Liga-selejtező visszavágó után fáradtan, de nagyon jókedvűen lépett ki az öltözőből a csatár.


– Nagy volt a hőség, ám ezúttal túltettük magunkat ezen – értékelte a mérkőzést Balogh. – Örülök, hogy motiváltan és gólra törően játszottunk, s a korai gól is sokat lendített rajtunk, a második találat után pedig már felszabadultan focizhattunk. Az ellenfél mintha egy kicsit lebecsült volna minket, legalábbis úgy kezdték a meccset, hogy támadni akartak és ki szerették volna harcolni a továbbjutást, azonban a remek helyzetkihasználásunk következtében erről hamar le kellett tenniük – vélte a támadó.

Balogh a debreceni ultrák jelenlétére is kitért. – Először is köszönöm, hogy kijöttek a fanatikusok, óriási élmény ilyen közegben futballozni. Az ultrák meghozzák a játékkedvet és ezáltal a jó teljesítményt is. Ami a jövőt illeti, tudjuk, hogy a jövő héten a Rosenborg lesz az ellenfelünk az EL-ben, azonban a norvégokkal még nem foglalkoztunk, ma a Skonto elleni továbbjutás volt a lényeg, mostantól pedig a vasárnapi, Puskás Akadémia elleni kilencven perc van fókuszban. Előbb verjük meg a felcsútiakat, s utána jöhet a Rosenborg – mondta Balogh Norbert.

A DVSC-TEVA–Puskás Akadémia meccset a Hajdú Online vasárnap 18 órától élőben közvetíti.

HBN-TN


HAON-ÉLŐ – Európa Liga: DVSC-TEVA vs. FC Skonto 9-2 (5-0)
Debrecen – A labdarúgó Európa Liga második selejtezőkörének visszavágóján a DVSC-TEVA az FC Skonto csapatát fogadta 17:00-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon.


Európa Liga – A Debrecen kiütéses győzelemmel jutott túl a Skontón
A Debrecen kiütéses, 9-2-es győzelmet aratott lett vendége, a Skonto felett a labdarúgó Európa Liga-selejtező második fordulójának csütörtöki visszavágóján, így 11-4-es összesítéssel jutott tovább.


Gólfesztivált rendezett a DVSC-TEVA
Debrecen – A Debrecen teljesen szétzilálta a lett Skonto FC alakulatát.