Megsérült egy nő a Külsővásártéren

Akt.:
Megsérült egy nő a Külsővásártéren
© Fotó: Matey István
Debrecen – A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy BMW-t vezető férfi rosszul választotta meg járműve sebességét, amelynek ráfutásos baleset lett a vége.

Bejelentés érkezett a rendőrségre március 27-én, szerdán dél körül, amely szerint autóbaleset történt Debrecenben, a Külsővásártéren. Az esetről tegnap a Hajdú Online is beszámolt.

Fotó: Matey István

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi közlekedett BMW típusú személygépkocsijával a Széchenyi utca felől a Szoboszlói út irányába, amely során nem a forgalmi viszonyoknak megfelelően választotta meg a járműve sebességét, és nekiütközött az előtte forgalmi ok miatt álló autónak. Az ütközés következtében a Kia típusú gépkocsi nekicsapódott az előtte álló jármű hátuljának, és tovább sodródva nekiment egy tehergépkocsinak is. A baleset következtében az elsődleges adatok szerint egy nő könnyű sérülést szenvedett – írja a Police.hu.

A Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

Felhívjuk a közlekedők figyelmét, hogy a közúti közlekedési szabályok betartásával a balesetek megelőzhetők.

…hogy mindenki hazaérjen!


Debrecen - A debreceni rendőrök a lakosság segítségét kérik. A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya büntetőeljárást folytat ittas járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – tájékoztatott a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság. A nyomozás adatai szerint ...

Balról: Bacsó Attila, Szabó József, Pongor Zsolt és Cseppentő Lajos
Debrecen - Ingyenes vezetéstechnikai tréninget tartanak motorosoknak. Idén tavasszal is felkészítő tréningekkel kívánják segíteni a motorosokat, ezért a megyei rendőr-főkapitányság, a megyei kormányhivatal, „A Közlekedésbiztonságáért Alapítvány”, valamint a Hajdú-Bihari Motorosok Egyesülete közös...