Megpróbáljuk összefoglalni ezt a keserű szombatot

Megpróbáljuk összefoglalni ezt a keserű szombatot
Debrecen – Egy ország gyászolja Komcsit, a Loki szombaton elhunyt vezérszurkolóját. A legfontosabb napi hírek következnek.


Isten veled, Komcsi!

Óriási veszteség érte a debreceni, de túlzás nélkül állíthatjuk, a hazai drukkertársadalmat: szombaton délben elhunyt Komáromi Gábor, a Loki vezérszurkolója.

komcsi


A menekültek mellett tüntettek a debreceni főtéren

A Migráns Szolidaritás Csoport nem ért egyet azzal a kormányzati kommunikációval, ami a nemzeti konzultációs kérdőíveken megnyilvánul. Szerintük az alkalmas arra, hogy összemossa a bevándorlót a terroristával.

demo


Élettársa gyerekeit rontotta meg a debreceni pedofil

A feljelentés adatai szerint E. Imre a 2013. október és a 2014. december közötti időszakban a vele egy háztartásban élő, nevelése alatt álló gyermekkorú fiút és annak testvérét, egy 16 éves fiatalembert a megye egyik kis községében található családi házban szexuális cselekményekre kényszerítette.

Fotó: Rendőrség, Repró: A. I. Fotó: Rendőrség, Repró: A. I. ©

Gratulálunk Debrecen legújabb frissdiplomásainak!

Szombaton három diplomaosztót is tartanak a Debreceni Egyetemen, a nap folyamán a Bölcsészettudományi Kar, az Informatikai Kar és a Debreceni Református Hittudományi Egyetem hallgatói vehették, illetve vehetik kezükbe sokéves munkájuk gyümölcsét.

diploma


Tanévzáró a Nagytemplomban

A zsúfolásig megtelt Nagytemplomban tartotta tanévzáróját a Debreceni Református Hittudományi Egyetem szombaton.

nagytemplom


Az újlétai szülők még mindig várják a magyarázatot

Fórumra hívták szülőtársaikat a helyi iskola munkaközösségének vezetői pénteken az okból, hogy már nyilvánvaló, nem támogatja Sütő Andrásné jelenlegi igazgatónő intézményvezetői pályázatát a szaktárca.

ujleta


Koszovóba és az ISIS ellen indul a Bocskai-dandár

Nincs kétségem afelől, hogy valamennyien méltóak lesztek a feladattal járó bizalomra – így búcsúzott Hende Csaba pénteken a Kossuth-laktanya alakulóterén felsorakozott katonáktól.

bocskai