Megöltek egy nőt Nagykanizsán

Rendőrök helyszínelnek 2017. szeptember 7-én a nagykanizsai Csányi utcában, ahol holtan találtak egy 44 éves nőt. A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint gyilkosság történt, a gyanúsított 39 éves N. Tibort a közelben elfogták.
Rendőrök helyszínelnek 2017. szeptember 7-én a nagykanizsai Csányi utcában, ahol holtan találtak egy 44 éves nőt. A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint gyilkosság történt, a gyanúsított 39 éves N. Tibort a közelben elfogták. - © MTI Fotó: Varga György
Nagykanizsa – Holtan találtak egy 44 éves nőt csütörtök délelőtt Nagykanizsán, a Csányi utca járdáján. Gyilkosság történt, a gyanúsítottat a közelben elfogták – erősítette meg az MTI helyszíni információját a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Sznopek Veronika közölte: az utcán fekvő holttest miatt értesített rendőrök a közelben figyeltek fel egy férfira, aki megpróbált elfutni előlük, de rövid üldözés után elfogták. A férfi menekülés közben késsel megsebesítette magát, ezért orvosi ellátásban kellett részesíteni.

A 39 éves N. Tibor ellen emberölés miatt folyik az eljárás – tette hozzá a szóvivő.

A családi házakkal sűrűn beépített Csányi utca zsákutcába torkolló szakaszát a rendőrség teljesen lezárta. Az utca közepén nyitott ajtóval álló személyautó látszik, amelytől pár lépésre, a járdán, fóliával letakarva fekszik az áldozat holtteste.

– MTI –