Helyi közélet

2013.05.09. 14:14

Mosolyt csalnánk az arcukra a gyermeknap alkalmából

Debrecen - Jó állapotú játékokkal, papír-írószerrel, könyvekkel, édességgel szeretnénk megajándékozni gyermeknap alkalmából három gyermekotthon lakóit a Debreceni Egyetem Különleges Orvos- és Mentőcsoportjával karöltve.

Debrecen - Jó állapotú játékokkal, papír-írószerrel, könyvekkel, édességgel szeretnénk megajándékozni gyermeknap alkalmából három gyermekotthon lakóit a Debreceni Egyetem Különleges Orvos- és Mentőcsoportjával karöltve. Az elmúlt évek nagy természeti katasztrófáinál (pakisztáni földrengés, burmai ciklon, haiti földrengés, stb.) feltűnő orvoscsapat hosszú ideje járja már a régió gyermekvédelmi intézményeit. Úgy tapasztalják, az állami normatíva jóformán csak a legalapvetőbb szükségletek fedezésére elegendő, ezért a gyerekek számára minden ajándék valóságos adomány.

A karitatív szervezet tagjaival együtt idén debreceni, nyírbátori és mándoki intézeteknek gyűjtünk, ehhez várjuk az Önök szívből jövő felajánlásait.

Az ajándékokat a Hajdú-bihari Napló Dósa nádor tér 10. szám alatti székházába hozhatják május 22-ig. Az adományokat az orvoscsapat tagjaival közösen szállítjuk ki. Ha egyebet is tudni szeretnének, vagy bizonytalanok valamiben, Ratalics László (+36 20 468 5740) kollégánk igyekszik válaszolni. Hozzák, és mi visszük!

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában