Megöltek egy fiatal férfit Nyáregyházán

Nyáregyháza, 2015. december 21. Bûnügyi technikusok dolgoznak 2015. december 21-én hajnalban a Pest megyei Nyáregyháza belterületén, ahol egy fiatal férfi holttestére bukkantak. A helyszínre érkezõ orvos megállapította, hogy a 21 éves férfi halálát idegenkezûség okozta. A rendõrség emberölés bûntett elkövetésének gyanújával indított eljárást.
Nyáregyháza, 2015. december 21. Bûnügyi technikusok dolgoznak 2015. december 21-én hajnalban a Pest megyei Nyáregyháza belterületén, ahol egy fiatal férfi holttestére bukkantak. A helyszínre érkezõ orvos megállapította, hogy a 21 éves férfi halálát idegenkezûség okozta. A rendõrség emberölés bûntett elkövetésének gyanújával indított eljárást. - © MTI Fotó: Lakatos Péter
Budapest – Egy fiatal férfi holttestét találták meg Nyáregyházán hétfő hajnalban, a rendőrség emberölés bűntett gyanújával indított eljárást – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Beluzsárné Belicza Andrea elmondta, hogy a rendőrségre nem sokkal éjfél után érkezett a bejelentés, miszerint holttestet találtak a Pest megyei Nyáregyháza egyik utcájában. A helyszínre érkező orvos megállapította, hogy a 21 éves férfi halálát idegenkezűség okozta.

A helyszíni szemle és az adatgyűjtés eredményeként a bűncselekménnyel összefüggésben a pilisi rendőrőrs munkatársai elfogtak egy 39 éves férfit, akit a monori rendőrkapitányságra előállítottak, a kihallgatása jelenleg is tart.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság az ügyben emberölés bűntett elkövetésének gyanújával indított eljárást – tette hozzá a szóvivő.

– MTI –Sporthírek