MSZP fórum Ladányban – Megoldást kínálnak a problémákra

Akt.:
Püspökladány – Egy országos program keretében tartott az MSZP fórumot Püspökladányban.

– Az elmúlt két év kormányzati politikája után fontos, hogy az MSZP programokat készítsen, mert amikor majd 2014-ben kormányra kerül, nagyon gyorsan válaszokat kell adnia a kialakult helyzetre – mondta Bangóné Borbély Ildikó csütörtökön délután Püspökladányban, egy, az MSZP Párbeszéd a nemzetért című programsorozata keretében tartott lakossági fórum előtti sajtótájékoztatón. Hozzátette: a vidéki emberek hatványozottan érzik a jelenlegi kormány intézkedésinek negatív hatását. Meghívására érkezett a megyébe dr. Harangozó Tamás; mindkét politikus a párt országos elnökségének tagja.

Visszaadnák

Tervei szerint fél év alatt mind a 19 megyében megfordul Harangozó Tamás, hogy találkozzon az emberekkel, elsősorban a rendvédelmi dolgozókkal. Ő maga ugyanis politikusként elsősorban e témában végzi tevékenységét, s mint mondta, az MSZP e területen rendelkezik a legkonkrétabb ígéretekkel.

– Visszaállítjuk a szolgálati nyugdíjak rendszerét, mely társadalmilag hasznos és Európában létező gyakorlat; részévé kívánjuk tenni a rendvédelmi dolgozók számára nyújtott komplex életpálya modellnek – mondta Harangozó Tamás. – Az MSZP megoldást kínál majd, amikor 2014-ben az Orbán-kormány után újjá kell szervezni a demokrácia rendszerét, az államilag intézményesített korrupciót leépíteni, kiszámítható gazdaságpolitikával új munkahelyek teremtését és a beruházások mennyiségének növekedését elősegíteni – sorolta a politikus. Megjegyezte: néhány napja az emberek gyakran fordulnak hozzá a tervezett választójogi változtatásokról szóló kérdéseikkel.

HBN-SzT