Megnyitott a Szomorúfűz Temetkezési Iroda Debrecenben!

Akt.:
Megnyitott a Szomorúfűz Temetkezési Iroda Debrecenben!
Európai színvonalú, mégis megfizethető szolgáltatás a Cívis városban.

A Szomorúfűz Temetkezési irodát 2012.07.02-án nyitottuk meg Debrecenben – kezdi Polyák Vera irodavezető.


Határozott igény tapasztalható az európai színvonalú, és mégis megfizethető temetkezési szolgáltatások iránt. Ennek a piaci elvárásnak megfelelően bővítjük szolgáltatás palettánkat és egyidejűleg működési területünket is.

Mit is jelent ez a gyakorlatban? Leendő Megrendelőink akár már otthonukból, az interneten keresztül megtudhatják, hogy milyen iratokra, dokumentumokra lesz szükség irodánkban a temetés megrendelésekor, illetve tájékozódhatnak kegyeleti termék választékunkról. A választható temetkezési módozatokkal kapcsolatos tudnivalókról is kimerítő információt találnak honlapunkon, a www.debrecen.temetkezes.hu oldalon, így irodánkban már ezek alapján tehetik fel kérdéseiket illetve rendelhetik meg elhunyt hozzátartozójuk méltó búcsúztatását.


Mindent magába foglaló, úgynevezett „egyablakos” temetés felvételezés történik cégünknél, vagyis megrendelőinknek igény esetén nem kell külön adminisztrációs ügyekkel bajlódniuk a kórházban vagy klinikán, esetleg az önkormányzatnál, temetőben vagy más hivatalban, mi ezek ügyintézését teljes körűen átvállaljuk. Minden igényt kielégítő, elérhető árfekvésű temetkezési szolgáltatást biztosítunk, de kívánságra természetesen speciális igényeknek, elvárásoknak is meg tudunk felelni. Kegyeleti kellék-kínálatunk az egyszerű és bárki számára megfizethető kategóriától, egészen az exkluzív igényeket kielégítő termékekig magában foglalja. Így biztosítjuk, hogy minden megrendelőnk megtalálja az elképzelésének és lehetőségeinek megfelelő búcsúztatást szeretett halottja számára. Szükség esetén, az elhunyt szállítását is elvégezzük, Magyarország területén vagy akár nemzetközi viszonylatban is. Segítünk kiválasztani a gyászolók igényeinek megfelelő kegyeleti kellékeket, időpontot foglalunk a temetőben a kívánt végső búcsúztatásra, és a legapróbb részletekig megszervezzük és végigkísérjük azt. A már meglévő sírhellyel kapcsolatos ügyeket is elintézzük a temetővel és a sírkőfaragóval is.


Irodánkból távozva, Megrendelőinknek már csak a temetésen kell részt venniük.
Irodánk minden egyes Ügyfelünknek a lehető legkedvezőbb szolgáltatás- és árszínvonalat biztosítjuk. Átlátható előzetes árkalkulációt adunk, nálunk nincsenek utólagosan felmerülő vagy „rejtett” költségek!
Mindig készséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére, kérdéseikkel – kéréseikkel kapcsolatban. Végig segítjük a gyászolókat ezen a szomorú úton, levesszük a vállukról az ügyintézés terhét, hogy elhunyt szerettük méltó gyászolása legyen az egyetlen dolog, amivel ebben az időszakban foglalkozniuk kell.

Várjuk a Tisztelt Olvasók megtisztelő érdeklődését, megkeresését.

internetes lapunkon: www.debrecen.temetkezes.hu
személyesen: 4029 Debrecen, Csapó utca 53.
telefonon: +36 21 333 2840
mobil telefonon: +36 30 947 6637
illetve, e-mailen:   debrecen@temetkezes.hu

Irodánk nyitva tartása:

Hétfő – Csütörtök:  8:00 – 17:00
Péntek:  8:00 – 16:00
Szombat:  9:00 – 13:00
Vasárnap:  Zárva