Megmutatta javított testét Tara Reid

Megmutatta javított testét Tara Reid
Az Amerikai pitén kívül a filmjei felejtősek a színésznőnek, azonban szétszabott teste még évek múltán is lázban tartja a világot.

Az Amerikai Pite egykor bájos színésznője örökre beírta magát a legszétplasztikázottabb hírességek történelmébe. Hat évvel ezelőtt a szőke Tara különféle plasztikai eljárásoknak vetette alá magát, hogy megszépüljön. A műtétek azonban nem a várt eredményt hozták, a színésznő hasa ijesztően csúnya lett.

Nézze meg a képeket ide kattintva

Vasárnap Las Vegasban kapták lencsevégre a színésznőt, aki egy kétrészes zöld bikinit viselt, és sugárzó mosollyal pózolt a fotósoknak. Nemrég ugyanis véget ért egy hosszas műtétsorozat, amelynek során a plasztikai sebészek kijavították a szétszabott színésznő testét.

2004-ben egyszerre hajtottak végre mellnövelést és zsírleszívást Tara Reiden, és a képek alapján az eredmény egyenesen katasztrófálisra sikerült. A színésznő évekig csak nagyon ritkán jelent meg bikiniben, ilyenkor általában hetekig az interneten keringtek a róla készült lesifotók, a fórumozók pedig szívesen boncolgatták a témát, és nézegették a képeket.

A 34 éves színésznő decemberben levetkőzött a Playboynak, akkor mindenki a Photoshop áldásos hatását gyanította a képeken, most azonban a bikinis képekkel Tara bebizonyította, hogy elégedett önmagával, és tényleg sikerült kijavítania a sebészeknek a testi hibákat.

Jelenleg egy alacsony költségvetésű thrillert forgat, The Fields címmel.

– MON –