Megmutatjuk, mire volt érdemes figyelni kedden

Akt.:
Megmutatjuk, mire volt érdemes figyelni kedden
Hajdú-Bihar – Megújul a nagyerdei strand, kiderült, hogy fekete munka terén nem túl biztató a helyzet, a Virágkarnevál viszont nagyon sok látogatót vonzott a rossz időjárás ellenére is. Összefoglaljuk a keddet, tartsanak velünk!


Vannak tervek a strand újjáépítésére

A polgármester szerint a kivitelezés 2017-ben kezdődhet és 2018-ban lehet kész. Lezárult az az ötletpályázat amelyet a Debreceni Gyógyfürdő Kft. tavasszal a nagyerdei strand felújítására, újjáépítésére írt ki. tovább »

strand


Nekiindultak a revizorok, hogy kiszűrjék a feketemunkát, és elképesztő eredményre jutottak

Az alkalmazottak az ellenőrök egyetlen kérdésére sem feleltek, mondván: félnek, hogy másnaptól már nem lenne munkahelyük. Katasztrofális a helyzet az építőiparban, de kiderült, hogy bőven akad tennivaló a mezőgazdaságban, valamint a kereskedelemben és a vendéglátásban is. tovább »

US-CONSTRUCTION


Nem jött össze a sávváltás: karambol a Böszörményi úton

Elvétett sávváltás miatt karambolozott két autó kedden dél körül Debrecenben, a Böszörményi út kivezető szakaszán. tovább »

bal_


Akár iroda is lehetne, de senki nem akarja a volt Váci-kolit

Hiába árulja hat éve a debreceni önkormányzat az Apafi utcai, egykori Váci Diákotthon és Sportkollégium épületét, információink szerint eddig még egyetlen komoly vevő sem jelentkezett. tovább »

koli


A mostoha időjárás ellenére is megőrizte színvonalát a karnevál

A karneváli hét eseményeit nagyjából hetvenezren tekintették meg. tovább »

karneval11

hirdetés