Megmutatja, hogyan cseleznek a sztárok

Megmutatja, hogyan cseleznek a sztárok
© Fotó: Matey István
Debrecen – FC Fociklub néven négyrészes sorozattal jelentkezik a gyermekújság- és könyvkiadással foglalkozó Graph-Art. Az első részben az európai labdarúgás 100 legnevesebb sztárjáról találhatóak információk.

A második kiadványban cseleket, trükköket részletező leírások, fotók és videók (QR-kódok segítségével tekinthetőek meg) vannak. Ebben, a februárban megjelent számban mások mellett László Gyula, tízszeres (nem hivatalos) Guiness-rekorder segítségével tudhatják meg az érdeklődők, miként is viszik véghez a híres focisták a cseleiket. – Nagyon örültem neki, mikor megkerestek, szívesen vállaltam el a feladatot. Nem sokat kellett gyakorolnom, a Debreceni Labdarúgó Akadémián készítettük el a felvételeket, élveztem minden percét. Igényes kiadványba kerülhettem bele, több oldalon mutathatom be, hogyan is trükköznek a legjobb focisták – mondta el a hajdúhadházi László Gyula.

Fotó: Matey István Fotó: Matey István ©

Az oktatási intézményekben fellelhető Fociklub harmadik részében a labdarúgás világának legnagyobb és legpatinásabb klubjairól olvashatnak majd, zárásként pedig a sportág legkülönlegesebb és a legviccesebb eseményeit mutatják be.

HBN