Meglopták a Hortobágyi Látogatóközpontot

Akt.:
Balmazújváros – A balmazújvárosi rendőrök befejezték a nyomozást az ellen a két fiatal fiú ellen, akik a megalapozott gyanú szerint a Hortobágyi Látogatóközpontból loptak.

A Hortobágyi Látogatóközpont tett feljelentést 2015. augusztus 26-án ismeretlen tettesek ellen, akik 2015. július 30-án 15 óra 30 perc körüli időben ellopták az ott elhelyezett, a látogatókat a kiállított madarak hangjaival szórakoztató mp3-lejátszót. A körzeti megbízottak a feljelentést követően széleskörű adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható egyeki testvérpárt. A balmazújvárosi rendőrök gyanúsítottként kihallgatták a 17 éves és 15 éves fiúkat, akik a bűncselekmény elkövetését elismerték, elmondták, hogy saját maguk akarták használni az eltulajdonított lejátszót, de mikor megtudták, hogy feljelentést tettek ellenük, akkor eldobták az eszközt.

A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a két fiatalkorú ellen a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

– police.hu –
hirdetés