Meglepetésbulival köszöntött a Meki egy 93 éves bácsit

Meglepetésbulival köszöntött a Meki egy 93 éves bácsit
© Fotó: metro.co.uk
Az idős férfi gyermekeiként szereti a gyorsétterem dolgozóit.

A 93 éves Harry Scott 2013 óta heti hét napból hat alkalommal biztosan betér ebédelni a workingtoni McDonald’s-ba. Az idős özvegyember mindig egyedül étkezik, a gyorsétterem alkalmazottai viszont hatalmas születésnapi meglepetéssel köszöntötték születésnapján a törzsvendéget.

A nyugdíjas férfi hat évvel ezelőtt vesztette el feleségét, Marthat, gyermekünk nem született, Harry pedig rövid időn belül nagyon magányossá vált, csupán a vasárnapokat tölti a keresztlányával. Amikor Harry először ment a McDonald’s-ba, közösségben érezte magát, ezért folyamatosan visszalátogatott.


Fotó: metro.co.uk Fotó: metro.co.uk ©

– Nekem nincs saját gyermekem, de amikor ide jövök úgy érzem, mint ha a gyerekeim között lennék – fogalmazott a férfi, miért mindennapos venség az étteremben. Amikor közeledett a 93. születésnapja a személyzet valamilyen különleges ajándékkal szerette volna köszönteni az idős bácsit. A jeles napon az alkalmazottak léggömbökkel és üdvözlő üzenetetekkel díszítették fel Harry asztalát, valalamint a Happy Meal menü mellett süteménnyel és whiskeyvel kedveskedtek neki.

– Amikor rájöttem, hogy születésnapi partit szerveztek a fiatalok elérzékenyültem és a szemeim is könnyesek lettek a meghatottságtól – mondta az ünnepelt. Jack Holliday, az egyik alkalmazott úgy fogalmazott, Harry különleges és habár sok törzsvendég érkezik hozzájuk, az idős férfi kiemelkedik közülük.

(metro.co.uk)
hirdetés