Meglátta a drogozó srácokat, és felnyomta őket a rendőröknek

Illusztráció
Illusztráció
Debrecen – A megalapozott gyanú szerint kábítószert fogyasztott az a három fiatalember, akiket a debreceni rendőrök elfogtak és gyanúsítottként kihallgattak.

A Debreceni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklásának gyanúja miatt indított nyomozást három helyi lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a rendőrségre 2016. február 8-án 13 óra 35 perckor érkezett a bejelentés arról, hogy Debrecenben, a Vásáry István utcában három fiatal kábítószert fogyasztott, közülük kettő pedig távozott a helyszínről. A bejelentő elmondta, hogy a két fiút a Nagyállomás váróterméig követte, és jelenleg is ott vannak. A rendőrök a Nagyállomáson elfogták C. Tamást és Sz. Kornélt, míg a Vásáry István utcai játszótéren a 19 éves Sz. Márkot. A járőrök mindhárom fiú ruházatát átvizsgálták, és a zsebeikben papírzsebkendőbe csomagolt kábítószergyanús növényi származékot találtak, amit lefoglaltak.

A Debreceni Rendőrkapitányságra előállított 19 éves és a két 21 éves helyi lakossal szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt pozitív eredményt mutatott. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a fiatalembereket, akik elismerték a bűncselekmény elkövetését. A gyanúsítottak az eljárás során szabadlábon védekezhetnek.

– police.hu –