Megkövezte az ajtót a vita hevében

Akt.:
Hosszúpályi – A hosszúpályi rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a nővel szemben, aki kővel dobta be egy ház bejárati ajtajának üvegét.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Hosszúpályi Rendőrőrs garázdaság megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a 43 éves R. Margit ellen.

A nyomozás adatai szerint 2015. július 1-jén 20 óra 30 perc körüli időben a gyanúsított megjelent az Alkotmány utcában egy családi házánál, mert a lányát haza akarta onnan vinni. A nő az ingatlan előtt vitába keveredett a lányával és annak élettársával, majd a földről felvett több követ és elkezdte dobálni a bejárati ajtót, amelynek üvege betört.

Az esetről a lány élettársa bejelentést tett a rendőrségre. A helyszínre érkező rendőrök R. Margitot otthonában elfogták és előállították a Hosszúpályi Rendőrőrsre, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A terhelt a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A rendőrség a gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

– police.hu –