Megkínozta, majd megölte unokahúgát

Helyesnek nevezte tettét egy indiai férfi, aki megkínozta és halálra késelte unokahúgát és annak barátját “becsületből”.- közölte szerdán az indiai média.

A 19 éves lány és 21 éves barátja családjuk ellenkezésével dacolva akartak összeházasodni.

A két fiatal holttestét az indiai főváros egyik szegénynegyedében találták meg hétfőn. Kezeik és lábaik össze voltak kötözve. A rendőrség szerint valamilyen elektromos szerkezettől származó sérülések voltak a végtagjaikon, és a két fiatal késszúrásoktól halt meg.

A holttestek felfedezése után nem sokkal őrizetbe vették a lány nagybátyját és apját. “Nem bántam meg semmit, újra megtenném, ha úgy adódna.”- mondta Om Prakash, a lány nagybátyja, amikor riporterek faggatták az elfogása után, közölte a Times of India című angol nyelvű lap.

A főváros helyettes rendőrfőnöke, N.S. Bundela azt mondta, hogy a jelek szerint egész éjszakán át folyt a két fiatal kínzása, mielőtt megölték őket hétfőn hajnalban. A Times of India szerint a kettős “becsületgyilkosság” a család teljes egyetértésével történt, az ok pedig egyszerű: a fiú egy alacsonyabb kasztból származott.

– Független Hírügynökség –