Helyi közélet

2014.05.16. 09:31

Baleset okozóját, illetve tanúit keresik

Debrecen, Hajdúhadház - Közúti baleset gondatlan okozása miatt ismeretlen tettes ellen rendelt el nyomozást a Debreceni Rendőrkapitányság.

Debrecen, Hajdúhadház - Közúti baleset gondatlan okozása miatt ismeretlen tettes ellen rendelt el nyomozást a Debreceni Rendőrkapitányság. Egy pótkocsis teherautó sofőrjét keresik a rendőrök, aki április 29-én 10 óra körül Hajdúhadház belterületén a 4902-es számú úton tartott Hajdúsámson felé. A teherautó vezetője az út 8. kilométerszelvényében nem az úttest jobb széléhez húzódva közlekedett, így a szemből közlekedő szürke színű Suzuki Swift gépkocsi sofőrje az úttest jobb oldalára futott járművével, amely felett elvesztette uralmát és felborult. A baleset következtében a személygépkocsi sofőrje megsérült. A balesetet okozó teherautó vezetője azonban megállás nélkül továbbhajtott.

A rendőrség kéri a teherjármű ismeretlen sofőrjét, illetve azokat, akik a látták a balesetet, vagy arról információval rendelkeznek, hogy jelentkezzenek a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy az 52/ 457-040-es telefonszámon. Bejelentést tehetnek az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámokon is. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában