Megkérdeztük: Tervezi-e már a nyaralást?

Megkérdeztük: Tervezi-e már a nyaralást?
© Fotó: napitopik.blogspot.hu
Debrecen – Van olyan, aki már most azon gondolkodik, hogyan töltse a nyaralást? – erre voltunk kíváncsiak.

– Ebben az évben négy napra Milánóba utazunk. Tizenkét éve szurkolok az AC Milan focicsapatának, és így végre beteljesítem az egyik vágyam, és eljutok majd a San Siróba. Már két éve tervezem – mondta el Kondor László.

kondor-laszlo

Kondor László

– Bár általában az országon belül kirándulunk, idén a páromat kísérem el Olaszországba. Nagyon várom már, hogy felfedezzem a kulturális látnivalókat – mosolygott Kovács Klaudia.

kovacs-klaudia

Kovács Klaudia

Barátnőjével pár napos nyaralást tervez Balogh­né Incze Ilona Julianna, mely alatt Erdély nevezetes vidékeiből szeretnének bebarangolni, amennyit csak tudnak.

baloghne-incze-ilona-julianna

Balogh­né Incze Ilona Julianna

– Amszterdamba megyünk öt napra egy egyetemi szervezésű kirándulásra. A családdal inkább ősszel szoktunk pár napot együtt eltölteni belföldön – válaszolta kérdésünkre Bíró Andrea.

biro-andrea

Bíró Andrea

– A nővéremhez hasonlóan én is részt veszek az egyetemi körúton Amszterdamban, visszafelé pedig megállunk Münchenben. Nagy álmom eljutni Japánba, mert nagyon szeretem azt az országot és a kultúráját – felelte Bíró Imola.

biro-imola

Bíró Imola

Nagy Viktor a barátnőjével olvasta az interneten, hogy lesz az utazási vásár, és úgy döntöttek, kijönnek ihletet meríteni. Elmondása szerint egyelőre nincs konkrét tervük, de valószínűleg egy hazai utazást enged csak meg a pénztárcájuk, lévén mindketten tanulók.

nagy-viktor

Nagy Viktor

Fotók: Matey István