Megkérdeztük: Önt zavarja-e a programtervezésben az időjárás?

Martin Vanda jobb időt képzelt a Campus Fesztivál idejére
Martin Vanda jobb időt képzelt a Campus Fesztivál idejére - © Fotó: Matey István
Debrecen – Jelen pillanatban, mivel a Campus Fesztiválra érkeztem, kifejezetten zavar. Azonban annyira nem befolyásol a jelenlegi időjárás, hogy emiatt kihagyjam a programot. Rétegesebben öltözöm majd fel – hallhattuk Martin Vandától.

– Nem zavar az eső, inkább legyen hűvös, mint meleg. A 30Y és az Anna and the Barbies koncertjére érkeztem a Campus Fesztiválra, első alkalommal. Bízom benne, hogy ezeken a koncerteken lesznek sátrak – mondta Donka Panna.

Donka Panna Donka Panna ©

– Zavar, a Campushoz nem a legideálisabb az időjárás. Nem így terveztük, jobb lenne, ha nem esne, de öltözködéssel meg tudjuk oldani, hogy ott lehessünk – említette Markó Fruzsina.

Makó Fruzsina Markó Fruzsina ©

– Zavar, mert nyáriasan készültem. Tegnap indultam el Szabolcs megyéből, akkor még jó idő volt, de bizakodó vagyok. A Campus koncertjein való részvételemet ez nem befolyásolja – nyilatkozott portálunknak Haklik Attila.

Haklik Attila Haklik Attila ©

– Engem egyáltalán nem zavar, az esős időt szeretem. Fedett helyen végezhető programokat szervezek ilyenkor – osztotta meg velünk Tóth Enikő.

Tóth Enikő Tóth Enikő ©

– Nem zavar, mert nem mozdulok ki, ha pedig mégis, akkor úgy igazítom a programom, hogy az ne a szabadban legyen – fogalmazott Barna Viktória.

Barna Viktória Barna Viktória ©

HBN-BL | Fotók: Matey István