Sport

2014.05.28. 11:22

Kiss Szixtusz és Fényes a döntőben

Hajdúnánás - Kálucz Martinnak sokba került a kiütés.

Hajdúnánás - Kálucz Martinnak sokba került a kiütés.A -71kg-os K-1 MAX 8-as tornájának első magyarországi selejtezőjének Hajdúnánás adott otthont, ahol hét hajdúsági harcos mellett egy szolnoki versenyző mérte össze erejét.

Az első mérkőzésen nem borult a papírforma, Fényes Zsolt (Cutler Fight Team) a második menetben gyönyörű testrúgással padlóztatta Nagy Tamást (Kocsis Team Ebes). A második mérkőzésen Kiss Szixtusz Sámuel (Taskó Fighting Kaba) szoros meccsen, pontozással verte az ifjú tehetséget, Oborzil Szilárdot (Kovács Team Kaba).

A következő összecsapást (ami sokak szerint az est legkeményebb fightja volt) Hamar Sándor (Cutler Fight Team) extra menet után nyerte Varga Gyula (Simon Team) ellen. Ezt követően jött a meglepetés, Simon Imre (Simon Team) pontozásos vereséget szenvedett a szolnoki Varga Mátétól. Az első elődöntőben Kiss Szixtusz legyőzte Hamart, míg a másik ágon Fényes diadalmaskodott Varga ellen, így a két győztes bejutott a decemberi országos döntőbe.

A gála egyik presztízsmeccsén Horváth Tamás (Taskó Fighting) a második menetben feladásra kényszerítette az ellenfelét, így a Lovas becenévre hallgató harcos továbbra is veretlen.

A budapesti küzdősport gálán Kálucz Martin (Cutler Fight Team) képviselte a cívisvárost, s a négyes torna első meccsén 20 másodperc alatt kiütötte szlovák ellenfelét, viszont eltört a kézközépcsontja, így a döntő helyett a kórházban kötött ki.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!