Megkérdeztük: Önök készülnek-e már az iskolakezdésre?

Szombati Zsuzsanna
Szombati Zsuzsanna - © Fotó: Matey István
Debrecen – A visszaszámlálás elindult, már csak pár nap van hátra a nyári vakációból. A megfontoltak már rég bevásároltak, de akadnak olyanok is, akik az utolsó percre hagyták a felkészülést.


Épp most vásároltunk be. Eddig a szabadságra és az iskolakezdéshez szükséges utalványra vártunk – nyilatkozott portálunknak Szombati Zsuzsanna.

– Ó, persze. Már mindent beszereztünk, a lányom most megy első osztályba. Ugyan nem lesz ismerőse az osztályban, elmondása szerint már nagyon várja – hallhattuk Lente Szilviától.

Lente Szilvia Lente Szilvia ©

– Teljesen le vagyunk maradva. Eddig a nyaralással foglalkoztunk. A három gyermekem közül a kicsi a legönállóbb, ő bevásárolt magának. Egyébként meg szoktuk várni, amíg elkezdődik az iskola, és megmondják, hogy mire van valójában szükség – válaszolt Rohács Krisztina.

Rohács Krisztina Rohács Krisztina ©

– Folyamatosan készülünk az iskolakezdésre. A családdal már túl vagyunk a nagybevásárláson, csupán egy-két apróság hiányzik – osztotta meg velünk Májer Brigitta.

Májer Brigitta Májer Brigitta ©

– Egyetemista vagyok, így sokkal kevesebb dologra van szükségem, mint korábban. A füzeteket és tollakat beszereztem, a kollégiumi élethez szükséges dolgok még hiányoznak – fogalmazott Májer Kinga.

Májer Kinga Májer Kinga ©

– Már készen vagyunk, minden megvan, kezdődhet az iskola – mondta Szűcsné Antal Melinda.

Szűcsné Antal Melinda Szűcsné Antal Melinda ©

HBN-BL | Fotók: Matey István
hirdetés