Megkérdeztük: Önnek mi a véleménye Putyinról?

Akt.:
Putyin-ellenes tüntetés Budapesten 2015. február 16-án.
Putyin-ellenes tüntetés Budapesten 2015. február 16-án. - © Fotó: Getty Images
Debrecen – Ma érkezik hazánkba Vlagyimir Putyin, látogatása kapcsán arról érdeklődtünk olvasóinktól, hogy mi a véleményük az orosz elnökről.

Putyin a világ egyik legbefolyásosabb embere, Oroszország feje és nem véletlenül utazik ide. Országa hatalmas gazdasági háttérrel rendelkezik, amit kamatoztatni akar – nyilatkozta Barala Dávid.

Barala D+ívid

Kacsó Hajnalka szerint az orosz elnök önhatalmúan irányítja Oroszországot cselekedetei pedig folyamatos bonyodalmakhoz vezetnek. Megjegyezte, az orosz-ukrán konfliktus is miatta mérgesedett el.

Kacs+- Hajnalka Kacsó Hajnalka ©

– Kiskirályként uralja Oroszországot és nem fél megmutatni a világnak, hogy mekkora hatalom van a kezében. Ugyanakkor nem egyenes ember, szembeszáll a többi nagy hatalommal, tettei pedig minden országra hatással vannak – osztotta meg gondolatait Muszka Gábor.

Muszka Gábor Muszka Gábor ©

Kiss Viktória úgy véli, az elnök folyamatosan rossz döntéseket hoz és szembefordul a többi országgal.

Kiss Viktória Kiss Viktória ©

– Országa az egyik legnagyobb területű a világon, gazdasági szerepe pedig óriási. Viszont ő egy olyan ember, akit nem lehet befolyásolni, a saját feje után megy, aminek megvannak a következményei, elég ha az Oroszország és Ukrajna közti konfliktusra gondolunk – válaszolta kérdésünkre Oláh Attila.

Oláh Attila Oláh Attila ©

Szabó Ádám nagy hatalmú emberként jellemzi az elnököt aki hatalmas befolyással bír. Hozzátette, országa az egyik legnagyobb mind közül.

Szabó Ádám Szabó Ádám ©

HBN | Fotók: Molnár Péter