Megkérdeztük: Önnek mi a véleménye az Ady parkról?

Akt.:
Megkérdeztük: Önnek mi a véleménye az Ady parkról?
© Fotó: Molnár Péter
Debrecen – Hétfőn átadták a megújult Ady parkot, nézzük, olvasóink szerint hogy sikerült az átalakítás.

– Jobb lett, mint amire számítottam. Szép. A régi hangulata is nagyon tetszett. Kicsit sajnálom, hogy megszüntették a lesüllyesztést, az egyedivé tette – mondta Pálmai Balázs.

Marczin Dorina szerint a korábbi mélyített forma közelebb állt a „természeteshez”. A sok térkő ezzel szemben azt jelzi, hogy Debrecen nagyváros. Összességében – jelentette ki – jobb lett a tér.

– Bár tetszetős a tér, de sem a színházhoz, sem az Ady Gimnáziumhoz nem illeszkedik – nyilatkozott Ladányi Laura, megjegyezve, hogy a középen található világos­szürke burkolat már most csupa kosz. Ráadásul hiába van számos szemetes, sok az eldobott csikk.


Pálmai Balázs, Marczin Dorina,  Ladányi Laura Pálmai Balázs, Marczin Dorina, Ladányi Laura ©

László István véleménye szerint nagyságrendekkel jobban néz ki, mint megelőzően, s nem kár a kivágott nagy fákért. A szökőkút és a padok tetszenek, strapabírónak tűnnek – tette hozzá.

Modern, a régi hangulatosabb, kicsit retró volt – említette Horváth Gyula, az Ady Gimnázium tanulója. Neki hiányoznak a nagy fák, de, mondta, ültettek újakat is.

– Nagyon ráfért a felújítás, kicsit sok lett a kő. A középső burkolat napos időben annyira csillog, hogy csak napszemüvegben lehet ránézni – hallottuk Czakó Krisztofert.


László István, Horváth Gyula, Czakó Krisztofer László István, Horváth Gyula, Czakó Krisztofer ©

HBN|Fotók: Molnár Péter


Önnek tetszik a megújult Ady park?

Betöltés ... Betöltés ...

Elkészültek az Ady park felújításával
Debrecen – A Csokonai Színház mögötti terület átépítése hét hónapig tartott és 210 millióba került.