Megkérdeztük: Ön volt-e már az idén nyaralni?

Megkérdeztük: Ön volt-e már az idén nyaralni?
© Fotó: Matey István
Debrecen – Mivel a külföldi, főként tengerparti nyaralásokat részesítjük előnyben, idén nyáron Németországban és Törökországban jártam a családommal – árulta el Gabrielisz Luca.

– Horvátországban jártam a szüleimmel, egyhetes utazáson. Nem tudom még biztosra, hogyan alakul a nyár hátralevő része, de azért egy-két napos kirándulásokra, strandolásra még számítok – mondta Póta Gabriella.

P+-ta_Gabriella

– Nekem a nyár a tánctáborokról szól, ahol mint táncos és tánctanár veszek részt. Kikapcsolódni belföldön a hegyekben szeretek, külföldön Bulgáriába utazom szívesen – nyilatkozott Hepp Sándor.

Hepp_S+índor

 

– Az idei nyáron a tánctáborokon kívül máshová még nem jutottam el. Azonban még szóba jöhet Erdély – hallhattuk Domoki Bencétől.

Domoki_Bence

 

– A barátaimmal szeretem tölteni a nyarat, az idén Csillebércen ünnepeltem a születésnapomat. Jövőre mindenképp szeretnék eljutni a tengerpartra, például Spanyolországba – fogalmazott Nagy Roland.

Nagy_Roland

 

– Általában aktív nyaralási lehetőségeket keresünk a családommal, akár belföldön, akár külföldön. Ezen a nyáron belföldön pihenünk, a keresztszüleim által ajánlott szálláshelyen – osztotta meg velünk Vadász Eszter.

Vad+ísz_Eszter

 

HBN-BL

Fotók: Matey István