Megkérdeztük: Ön tudja-e már, hol nyaral?

Megkérdeztük: Ön tudja-e már, hol nyaral?
© Fotó: Matey István
Hajdú-Bihar – Bár az időjárás időnként még rácáfol, de egyre közeleg a nyár. Ön eldöntötte már, hogy merre fogja tölteni a vakációt? Erről kérdezősködtünk Debrecen utcáin.

– A családdal régóta tervezzük már a nyaralást, de csak az utószezonban, valamikor szeptemberben utazunk el két hétre Görögországba. Valószínűleg Korfura vagy Sartira megyünk – nyilatkozta portálunknak Erdei Róbert.

Erdei Róbert Erdei Róbert ©

Tarnóczki Lottiék nem szokták előre eltervezni a nyaralást. Mint mondta, később döntenek, merre utazzanak, de valami tengerparti helyet néznek ki.

Tarnóczki Lotti Tarnóczki Lotti ©

– Május közepén utazok Angliába, nekem az lesz a nyaralás. Igaz, nem csak azért utazom oda, mert kirándulni szeretnék, huzamosabb ideig ott is szeretnék dolgozni – válaszolta kérdésünkre Szima Tamás.

Szima Tamás Szima Tamás ©

Újj Angelika az utóbbi években nem volt külföldön üdülni, de kiemelte, néhány napra elutaztak párjával belföldre. Bízik benne, idén több helyre eljutnak.

Újj Angelika Újj Angelika ©

– Tervezzük a családommal, hogy valahova elutazunk, de még nincs konkrét úti célunk. Szeretünk hegyet mászni, ezért valószínűleg valami hegyvidékes tájat nézünk ki magunknak – fogalmazott Szentes Bence.

Szentes Bence Szentes Bence ©

Balázs Barbara három-négy napos kirándulást tervez a Mátrába. Megjegyezte, külföldre nem szoktak utazni, inkább az országon belül túráznak.

Balázs Barbara Balázs Barbara ©

HBN | Fotó: Matey István