Megkérdeztük: Ön szokott-e taxival utazni?

Ölveti Mónika
Ölveti Mónika - © Fotó: Matey István
Debrecen– – Soha nem utazom taxival. Napközben villamossal és busszal közlekedem, esti programok után pedig a szüleim visznek haza – tudtuk meg Ölveti Mónikától.

– Nem szoktam taxival utazni, mert a tömegközlekedést részesítem előnyben, jó időben pedig inkább kerékpárral szelem a várost. Amennyiben valahová gyorsan kell eljutnom, a szüleim segítségét kérem – hallhattuk Bátori Judittól.

Bátori Judit

– Általában hétvégenként, buli után szoktam taxit hívni. Dolgozói kedvezményt kapok, így elfogadhatónak tartom az árat is – árulta el Batai Ákos.

Batai Ákos

– Hétvégeken, buli után veszem igénybe a taxikat. Nem az árat gondolom magasnak, hanem némely sofőr turpisságát kifogásolom – nyilatkozta lapunknak Ulveczki Marcell.

Ulveczki Marcell

Nappal tömegközlekedési járművekkel utazom, éjszakába nyúló programot pedig nem szervezek, így nem utazom taxival – mondta Hancsovszki Boglárka.

Hancsovszki Boglárka

– Nagyon ritkán és akkor is csak Pesten utazom taxival. Ilyen esetekben beszélgetek a sofőrökkel és elmondják, hogy milyen helyzet uralkodik egy adott taxitársaságon belül. Megértem a magán­taxisokat is, mert ebben a világban nehéz tisztességesen megélni – fogalmazott Jéger Janka.

Jéger Janka

HBN