Megkérdeztük: Ön szokott-e interneten vásárolni?

Akt.:
Varga Zsófia
Varga Zsófia - © Fotó: Matey István
Debrecen – Van, aki ki sem teszi a lábát otthonról, pár kattintással elintézi a karácsonyi bevásárlást. Mások élvezik a boltok karácsonyi forgatagát. Megkérdeztük olvasóinkat, mit gondolnak a webáruházakról.

Varga Zsófia leginkább külföldi oldalról szokott rendelni. – Általában kiegészítőket rendelek, néha csalódok, mert nem olyan a termék, mint a képen. Van, ami jobban megéri. Szélesebb a választék, legutóbb például egy kesztyűt rendeltem – válaszolta.

– Kizárólag könyvet, ruhaneműt rendelek, általában elégedett vagyok az áruval. Egy-két esetben fordult elő, hogy mást kaptam, mint amire számítottam – mondta Varga Adrienn.

Varga Adrienn Varga Adrienn ©

– Néha rendelek, akkor is inkább külföldi oldalról. Legutóbb karácsonyi dekorációkat és ékszereket vettem, ár-érték arányban jobban megéri, mintha üzletben vagy magyar oldalról venném – mondta Erdélyi Virág.

Erdélyi Virág Erdélyi Virág ©

– Karácsonyi díszeket és telefonos kiegészítőket szoktam rendelni, jó tapasztalataim vannak. Magyar oldalakról nem rendelek, igaz, külföldről tovább tart, míg megérkezik a termék, de jóval kedvezőbb áron tudom megvenni. Általában onnan vásárolok, amit az ismerőseim ajánlanak – válaszolta Kiléber Edit.

Kiléber Edit Kiléber Edit ©

– Egyszer egy könyvet rendeltem, de sokkal jobban szeretek bemenni az üzletekbe – fogalmazott Németh Bence.

Németh Bence Németh Bence ©

– Nincs időm az interneten barangolni, sokat dolgozom. Ha szeretnék valamit, bemegyek az útba eső üzletbe, és megveszem azt – szögezte le Boda Róbert.

Boda Róbert Boda Róbert ©

HBN | Fotó: Matey István