Megkérdeztük: Ön szerint milyen a jó fagylalt?

Akt.:
Megkérdeztük: Ön szerint milyen a jó fagylalt?
© Fotó: pixabay
Debrecen – Ezúttal arra voltunk kíváncsiak, ki hogyan szereti a fagyit.

– Az én szívemhez a lágyabb, krémesebb fagyi áll közel. A hagyományos ízekkel ellentétben én inkább a modern, kevert – főleg gyümölcsös – ízesítésűeket preferálom – avatott be minket Szécsi Nikolett.

sz%e2%94%9cecsi_nikolett-1

Szécsi Nikolett

– Nem vagyok válogatós, mindenféle fagylaltot szeretek. Ha látok valami újat, annak nem tudok ellenállni, feltétlenül ki kell próbálom – nevetett Kovács Viktória.

kov%e2%94%9cics_vikt%e2%94%9c%e2%94%82ria-1

Kovács Viktória

Siló Dániel szerint nehéz erre válaszolni, hiszen mindenkinek más és más az ízlése. Ő amondó, a jó fagylalt nem túl kemény, de nem is túl puha, és nemcsak a nevéről ismerhető fel, hanem az ízéről is.

sil%e2%94%9c%e2%94%82_d%e2%94%9ciniel-1

Siló Dániel

– Nem sokszor eszem fagyit, emiatt nem nagyon vannak személyes kritériumaim sem. Ránézve az árlapra, amit éppen megkívánok, azt fogom megvenni – válaszolta kérdésünkre Horváth Ádám.

horv%e2%94%9cith_%e2%94%9cud%e2%94%9cim-1

Horváth Ádám

– A joghurtalapú gyümölcsös kézműves fagyikat szeretem, inkább kifizetek érte egy picivel többet, de nekem fontos, hogy ne valami vizezett utánzatot fogyasszak – felelte Szabó Péter.

szab%e2%94%9c%e2%94%82_p%e2%94%9ceter-1

Szabó Péter

Végh Ádám szerint a jó fagylalt a káros anyagoktól – cukor, glutén – menteseknél kezdődik. Ő személy szerint a gyümölcsízűeket és az örök kedvenc csokisat kedveli. Tapasztalata alapján a cívisvárosban ár-érték arányában jó fagylaltozók találhatók.

vegh_adam-1

Végh Ádám

HBN|Fotók: Derencsényi IstvánA kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés