Megkérdeztük: Ön szerint javult-e az egészségügyi ellátás az elmúlt években?

Megkérdeztük: Ön szerint javult-e az egészségügyi ellátás az elmúlt években?
© Fotó: Molnár Péter
Debrecen – Sokszor olvashatnak portálunk hasábjain az egészségügyi intézmények helyzetével, a betegellátás problémáival kapcsolatos híreket. Most a másik oldalról, a betegek szemszögéből közelítjük meg a kérdést.

– Azt tapasztalom, semmi nem változik az ellátásban, évek óta ugyanolyan a helyzet, pedig ráférne, hogy javuljon – válaszolt Lakatos Tibor.

Lakatos Tibor ©

Török András ugyancsak azt gondolja, az egészségügy semerre nem tart. Mint mondta, szerinte nem fordítanak elég pénzt a fejlesztésekre.

Török András Török András ©

– Nemrégiben szültem, de azt leszámítva, hogy a háziorvosnál sokat kellett várakoznom, semmi problémám nem akadt. A kórházban az orvosok és a nővérek is kedvesek voltak, és nem éreztem, hogy valami is hiányzik az ellátásból – nyilatkozott portálunknak Balogh-Suba Valéria.

Balogh-Suba Valéria Balogh-Suba Valéria ©

Csíkos Petra szerint viszont igenis gondok vannak az egészségüggyel, és az nem fejlődik. Megjegyezte, nagymamáját hetek óta kórházba viszik, mert az orvosok nem tudják, mi a gond. Petra ezt a korszerűtlen egészségügyi ellátással magyarázta.

Csíkos Petra Csíkos Petra ©

– A felszereltséget tekintve nagyon le vagyunk maradva a nyugati országoktól, ezért semmiképp nem mondhatom azt, hogy az elmúlt években fejlődésen ment keresztül az egészségügyi ellátás – vélekedett Sóvágó János.

Sóvágó János Sóvágó János ©

Czentye Kornél évek óta visszajáró beteg a kardiológiára. Ahogy fogalmazott, nyugodtabb lenne, ha kicsit korszerűbb eszközökkel vizsgálnák a betegeket.

Czentye Kornél Czentye Kornél ©

HBN | Fotó: Molnár Péter
hirdetés