Megkérdeztük: Ön mit szeret leginkább Debrecenben?

Megkérdeztük: Ön mit szeret leginkább Debrecenben?
© Fotók: Derencsényi István
Debrecen – Sokak számára nehéz lehet a kérdés, olvasóink azért mégis megbirkóztak vele. Lássuk, ki miért szereti a cívisvárost!

– Debrecenben leginkább a szecessziós épületeket, a klinikatelepet és a Nagyerdőt, valamint a Kossuth teret szeretem. De ide köt a város, itt születtem, itt él a családom is – válaszolta kérdésünkre Vatai Zsuzsanna.

Vatai Zsuzsanna Vatai Zsuzsanna ©

Virga Vanda szintén azért szereti a cívisvárost, mert sok emlék köti ide. Mint mondta, leginkább azt kedveli a városban, hogy az nem unalmas.

Virga Vanda Virga Vanda ©

– Imádom az egyetemvárost, az egyetemi életet, a Nagy­erdőt és annak környékét. Ezenkívül azért szeretem, mert Debrecenben nem lehet unatkozni, rengeteg a szórakozási lehetőség – nyilatkozta lapunknak Rázsó Dávid.

Rázsó Dávid Rázsó Dávid ©

Németh Kinga a hatalmas tereket és a szép épületeket szereti a városban. Mint mondta, eddig még kétszer járt Debrecenben, az első benyomása pedig az volt, hogy egy szép, rendezett város.

Németh Kinga Németh Kinga ©

– Igazán gyönyörű a kiépített főtér, leginkább ezt szeretem benne. De ide köt a családom, itt élünk mindannyian, ettől szép nekem ez a város – fogalmazott Nagy Tibor.

Nagy Tibor Nagy Tibor ©

Lázár Tamás ugyancsak a belvárost találja leginkább vonzónak Debrecenben. Kiemelte, a településen látszik a folyamatos fejlődés.

Lázár Tamás Lázár Tamás ©

HBN | Fotó: Derencsényi István
hirdetés