Megkérdeztük: Ön mit olvasott utoljára?

Bacsóné Méhes Anna elsősorban a Bibliát olvassa, de az életrajzi könyveket is szívesen forgatja
Bacsóné Méhes Anna elsősorban a Bibliát olvassa, de az életrajzi könyveket is szívesen forgatja - © Fotó: Matey István
Debrecen – Elkezdődött a cívisvárosban az Ünnepi Könyvhét, ennek apropóján arról kérdeztük a debrecenieket, hogy ki milyen könyvet olvasott utoljára.

– A keresztény témájú könyveket kedvelem leginkább, illetve azokat, amelyek megtörtént eseteket dolgoznak fel. Legutóbb az Eltökélt szívű nők című könyvet olvastam, amely szintén igaz történeten alapul – válaszolta kérdésünkre Pócsi Ágnes.

Pócsi Ágnes Pócsi Ágnes ©

Kéri Nikolett Müller Péter Örömkönyv című könyvét olvasta utoljára. Mint mondta, azokat a könyveket részesíti előnyben, amelyből sokat tud tanulni és inspirálóan hatnak rá.

Kéri Nikolett Kéri Nikolett ©

Pócsi Dóra szintén azokat a könyveket szereti, amelyek motiválják. Hozzátette, kedvence az Igazából mennyország című regény.

Pócsi Dóra Pócsi Dóra ©

– A sport témájú könyveket szeretem. Legutóbb a Beépített huligánt olvastam, bár nagyon nehéz volt hozzájutni – nyilatkozta portálunknak Végh Gyula.

Végh Gyula Végh Gyula ©

Bacsóné Méhes Anna elsősorban a Bibliát olvassa, de az életrajzi könyveket is szívesen forgatja. Jelenleg két könyvet olvas egyszerre párhuzamosan, Kovács Géza Életutam, valamint Veress Ernő Csak eszköz voltam című művét.

– Leginkább sci-fi és fantasy témájú könyveket olvasok, olyanokat, amelyeknek nincs valóságalapjuk – fogalmazott Mórocz Virág.

Mórocz Virág Mórocz Virág ©

HBN | Fotók: Matey István