Megkérdeztük: Ön milyennek látja a jövőjét?

Hajdú Csilla
Hajdú Csilla - © Fotó: Molnár Péter
Debrecen – Nem Magyarországon képzeljük el a jövőnket. Nemsokára szülni fogok és utána visszamegyünk külföldre, élni és dolgozni, hiszen ott sokkal jobbak a kilátásaink – fogalmazott Hajdú Csilla.

– Igazából magánéleti változások előtt állok és bízom benne, hogy ez pozitívan változtatja meg az életem – válaszolta Hajdu Péter.

Hajdu Péter Hajdu Péter ©

Nem vágyik sok pénzre Vas Anita sem, a minimális dolgok legyenek meg, de sokkal fontosabb a boldogság, ami nem a sok pénzen múlik.

Vas Anita Vas Anita ©

– Nem egyszerű, régebben hajtott az ember, hogy legyen pénze, most meg egy kis szabadidő lenne jó, hogy a családdal lehessünk, azt gondolom csak rajtam múlik, hogy megteremtsem ezt az egyensúlyt – mondta Karajos Róbert.

Karajos Róbert Karajos Róbert ©

Rövid távon szerényebb jövőt jósol magának Gidófalvi Balázs hiszen most költözik össze élete párjával. Véleménye szerint ma nem is olyanok a körülmények, hogy hosszabb távra lehessen tervezni.

Gidófalvi Balázs Gidófalvi Balázs ©

Kovács Orsolya úgy érzi egzisztenciálisan elérte, amiről álmodott, sőt még talán túl is szárnyalta azt, reméli a jövőben is biztosíthatja három gyermekének a boldog gyermekkorhoz szükséges nyugodt mindennapokat.

Kovács Orsolya Kovács Orsolya ©

HBN|Fotók: Molnár Péter