Megkérdeztük: Ön milyen humort szeret?

Gombos Dávid
Gombos Dávid - © Fotó: Molnár Péter
Debrecen – A magyarral szemben az angol humort nem szeretem – jelentette ki Gombos Dávid, aki elsősorban a vicces sztorikat hallgatja, így a hazai stand up műfaj legjobbjait is.

Osztja a véleményét Szilágyi József is, aki ugyancsak a hazaira esküszik. – A legjobban azt élvezem, mikor a barátaimmal nevethetünk egymáson – tette hozzá.

Szilágyi József Szilágyi József ©

Másként gondolkodik a humorról Szilágyi Ákos. – A fekete és morbid humort kedvelem, kedvencem a Family Guy, de a South Park epizódjait is szívesen nézem – mondja.

Szilágyi Ákos Szilágyi Ákos ©

– Rajzfilmek, South Park, humoros kritikák. Mindegyiket szeretem! – magyarázza Gyönyörű Tamara, aki azt is elárulja, hogy a klasszikusokat is szereti, így Hofi-kabarét is szívesen hallgat.

Gyönyörű Tamara Gyönyörű Tamara ©

– Az az igazán jó humor, amelyik megmarad a jó ízlés keretein belül, és nem túlságosan morbid. Népszerű lett Magyarországon a stand up műfaj, én azonban csak azokat a humoristákat kedvelem, akik műsora nem túlságosan színpadias és erőltetett – jegyezte meg Juhász Dávid.

Juhász Dávid Juhász Dávid ©

Hozzá hasonlóan vélekedik Galgóczy Gábor is, aki szintén azokat látja szívesen a színpadon, akik kellően életszerű és improvizatív műsorral rukkolnak elő. – Szívesen nevetek azonban az egyszerű vicceken is – tette hozzá.

Galgóczy Gábor Galgóczy Gábor ©

HBN|Fotók: Molnár Péter

Címkék: ,