Megkérdeztük: Ön milyen értelmes elfoglaltságot adna a közmunkásoknak?

Akt.:
Megkérdeztük: Ön milyen értelmes elfoglaltságot adna a közmunkásoknak?
Megkérdeztük: Ön milyen értelmes elfoglaltságot adna a közmunkásoknak?
Debrecen – Ezúttal arra kerestünk választ, hogy milyen hasznos munkákat lehetne adni a közmunkásoknak.

Valami olyasmit, ami látványos változást hozna a város életébe. Nagyon sok például a graffitis fal városszerte, ezeket le lehetne festeni – mondta kérdésünkre válaszolva Kiss Virág.

Kiss Virág

– Véleményem szerint mezőgazdasági munkát kellene végezniük. Az ő segítségükkel hatékonyan fellendíthető lenne ez az ágazat – vélekedett Nagy-Kusza Dániel.

Nagy-Kusza Dániel

– A város aluljáróinak és a graffitis falak megtisztításának feladatát bíznám még rájuk a jelenleg elvégzendő feladataik mellett – fogalmazott érdeklődésünkre Terdik Krisztina.

Terdik Krisztina

– A hétvégék után a közterületek karbantartása lehetne az elsődleges feladatuk. Nem vagyok megelégedve az általuk elvégzett munkával, jobban oda kellene figyelni rájuk – osztotta meg velünk Balogh Fruzsi.

Balogh Fruzsi

– Ötletnek jó a graffitik eltüntetése, azonban ezek újra felkerülnének a megtisztított falfelületekre. Városon belül kevés esélyük van mezőgazdasági munkálatokra. A jelenleg zajló nagyerdei programot jó kezdeményezésnek tartom, annak befejezésével folytathatnák a tulipánok ültetését a belváros terein – hallhattuk Spaits Nikolettől.

Spaits Nikolett

– A mi környékünkön elég sűrűn látni őket, folyamatos munkavégzés közben – számolt be tapasztalatairól Zákány Sarolta.

 Zákány Sarolta

HBN|Fotók: Derencsényi István