Megkérdeztük: Ön mennyire figyel oda, hogy egészségesen étkezzen?

Megkérdeztük: Ön mennyire figyel oda, hogy egészségesen étkezzen?
© Fotó: naturalsociety.com
Debrecen – Ezúttal arról kérdeztük az embereket, hogy mennyire figyelnek az étrendjükre.

– Idő hiányában nem nagyon van lehetőségem hétköznap a szervezetemre odafigyelve étkezni. Általában csak beugrok a pékségbe és veszek valamilyen péksüteményt – felelte Béke Krisztián.

1

Béke Krisztián

– Egyáltalán nem figyelek oda a táplálkozásra. Reggeltől estig iskolában vagyok, délután bekapok pár falatot – árulta el Varga Gergő.

2

Varga Gergő

Katona Lorettának van lehetősége egészséges ételeket fogyasztani, például puffasztott rizst elég gyakran vesz magához. Egyébként igyekszik kerülni a szénhidrátot, de ebédre azt eszik, amit édesanyja főz.

3

Katona Loretta

– Oda lehetne figyelni rá, de sajnos, nekem a hagyományos ételek jobban ízlenek. A gyors­kajákat azért kerülöm – válaszolta kérdésünkre Utassy Gréta.

4

Utassy Gréta

– Nem figyelek oda, hogy mit eszem. Ha valami ízlik, vagy éppen megkívántam, nem fogom vissza magam. Tapasztalatom szerint, ha valaki nagyon egészségesen akar táplálkozni, azt meg kell fizetni, így nem biztos, hogy csak a gondolkodáson múlik – vélekedett Tóth Lilla.

5

Tóth Lilla

Pénzes Borbála próbál odafigyelni, de mivel egész nap rohangál, így nincs ideje normális időpontokban és minőségben enni. Esténként, amikor hazaér, csak annyi energiája marad, hogy valamit gyorsan összeüssön abból, amit vásárolt vagy otthon talált.

6

Pénzes Borbála

HBN | Fotók: Matey István