Megkérdeztük: Ön kinek szurkol a labdarúgó-vb-n?

Tarczali-Sarudi Péter
Tarczali-Sarudi Péter
Debrecen – Két válogatottnak is szurkolok. Az egyikük a német nemzeti együttes, amelynek a játéka nagyon megtetszett a 2006-os és a 2010-es vébén. A másik csapat Anglia. Egyszerűen tetszik az a mentalitás, ami náluk uralkodik – mondta Tarczali-Sarudi Péter.

Köblös Dávid a holland válogatottnak drukkol, s reménykedik benne, hogy a Tulipánosok Brazíliában végre megnyerik a világbajnokságot.

Köblös Dávid Köblös Dávid ©

Tóth Gergő a hazai környezetben játszó Seleçaónak szurkol, bár véleménye szerint eddig nem elég meggyőző a Luis Felipe Scolari fémjelezte gárda. Nemcsak a férfiak követik a labdarúgó-vb-t, hiszen a nők is szívesen leülnek, hogy végig izgulhassák kedvenc csapatuk aktuális mérkőzését.

Tóth Gergő Tóth Gergő ©

Így van ezzel Rácz Dóra is, aki a németek elsőségéért szorít. – Már nagyon régóta Németországnak drukkolok ezeken a tornákon. Szimpatikusnak tartom a németeket mint nemzetet – mondta az ifjú hölgy.

Rácz Dóra Rácz Dóra ©

– A brazilok a kedvenceim, de nem kezdtek elég jól. Azt hiszem, több van ebben a csapatban – vélekedett Szőke Sándor, aki egyébként örül a spanyolok kiesésének.

Szőke Sándor Szőke Sándor ©

Katona Dániel viszont más véleményen van, ugyanis Spanyolországnak szurkolt, és szomorú, hogy a favoritjai nem jutottak tovább csoportjukból. Ellenben a többi válogatott csapat hidegen hagyja.

Katona Dániel Katona Dániel ©

HBN-DZST|Fotók: Derencsényi IstvánSporthírek