Megkérdeztük: Ön itthon tervezi-e a jövőjét?

Megkérdeztük: Ön itthon tervezi-e a jövőjét?
© Fotók: Matey István
– Még nem tudom, hogy itthon vagy külföldön fogok dolgozni. Az iskolát mindenképpen itt végezném még el. De egyáltalán nem zárkózom el egy jövőbeli külföldi munkalehetőségtől – mondta el Csonka Laura.

– Én Magyarországon tervezem az egész életem. A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemre jelentkeztem, ezt az egyet jelöltem be. Később tanárként szeretnék boldogulni – avatott be minket terveibe Kisikán Petra.

Kun Rajmund még nem döntötte el, hol folytatja. Ha nem marad az országban, akkor majd talán Bécs felé veszi az irányt.

– A zenészlét szempontjából nem sok lehetőségem van, elég szűk a választási lehetőség, de igyekszem majd megtalálni a számomra legmegfelelőbbet – nyilatkozott lapunknak Hudacsek Tamás.

– Én is zenélek, nekem talán annyi előnyöm van, hogy két hangszeren játszom. Tanulmányaim végeztével szeretnék bekerülni egy zenei társulatba és ott tapasztalatot szerezni, majd, ha úgy hozza az élet, akkor külföldre menni- tervezi jövőjét Nagy Dániel.

Tóth Miklós mindenképpen hazánkban képzeli el a felnőtt éveit. Debrecen elsőbbséget élvez nála, de elképzelhető, hogy végül Budapesten fog kikötni. Azt gondolja, lesz lehetősége elhelyezkedni itthon is a szakmájában.

HBN-MSZ|Fotók: Matey István
hirdetés