Megkérdeztük: Ön hová telepítene fix traffipaxokat a megyében?

Akt.:
Turzó Gergő
Turzó Gergő - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Nemrég számoltunk be arról, hogy még mindig bizonytalan a megyében elhelyezett kilenc darab fix traffipax készülék éles indulásának időpontja. Most a debrecenieket kérdeztük arról, hogy szerintük hova érdemes kihelyezni az új sebességmérőket.

– A hídhoz, bár én annak sem örülnék túlzottan. Nem látom túl sok értelmét a fix traffipaxok telepítésének, elégnek tartom a rajtaütésszerű ellenőrzéseket a gyorshajtók kiszűrése érdekében – hallhattuk Turzó Gergőtől.

– A forgalmasabb kivezető utak, illetve az általános iskolák környékére szereltetném a traffikat – mondta Papp Gergő.

Papp Gergő Papp Gergő ©

– Mindenképp olyan helyre lenne érdemes, ahol nincsen lámpa. Ezáltal csökkenne a gyorshajtók és a balesetek száma – vélekedett Kovács Dóra.

Kovács Dóra Kovács Dóra ©

– Bár a belvárosban figyelmeztetnek táblák, itt is magas a gyorshajtók száma, szóval ide nyugodtan lehetne elhelyezni egyet-kettőt azokból a műszerekből, valamint a Kassai útra – osztotta meg velünk véleményét Hutóczki Márk.

Hut+-czki M+írk Hutóczki Márk ©

– Az olyan, viszonylag hosszabb kivezető szakaszokra, ahol a motorosok és a nagy teljesítményű autók fel tudnak gyorsulni, mondjuk a Balmazújvárosi, Böszörményi, Mikepércsi és Sámsoni útra – fogalmazott Licska József.

Licska József Licska József ©

– Ahol nagy a forgalom, oda mindenképp telepítenék fix traffikat, de a be- és kivezető szakaszokon is elengedhetetlennek tartom őket – válaszolt Molnár Zsolt.

Molnár Zsolt Molnár Zsolt ©

HBN–BL | Fotó: Derencsényi István


Fix traffipaxok: kétséges az éles indulás időpontja
Hajdú-Bihar – Balesetveszélyes helyekre szerelik fel a fix sebességmérő készülékeket.


Sebességmérések szeptemberben Hajdú-Bihar megyében
Hajdú-Bihar – Nézze meg, hogy hol mérik a gépjárművek sebességét Hajdú-Bihar megyében szeptemberben!