Megkérdeztük: Ön elégedett-e a közutak állapotával?

Akt.:
Megkérdeztük: Ön elégedett-e a közutak állapotával?
© Fotó: Molnár Péter
Debrecen – Arról kérdeztük a járókelőket, hogy milyennek látják az útjaink állapotát.

– Jó ötletnek tartom, hogy lesznek felújítások, ráfér már a városra. Az egyirányúsításra is szükség van, mert reggelente hatalmas dugók vannak a Vámospércsi és a Sámsoni úton is, ráadásul bővíteni sem ártana – fejtette ki véleményét Dúró Bence.

di_d%c2%a6r-_bence-1

Dúró Bence

– Nem vagyok megelégedve az utak minőségével, sok helyen veszélyes. Emellett a Józsa-Debrecen szakaszon csak kétsávos út van, de négysávos kellene, hogy ne legyen folyamatosan dugó – mondta Cseke Roland.

di_cseke_roland-1

Cseke Roland

Áncsán Levente kijelentette, az utak bővítése lenne a legfőbb szempont, de szükséges a közelgő útfelújítás, átszervezés is, mivel a mostani állapotok miatt rendszeresen késnek el az emberek az iskolából, munkából.

di_incsin_levente-1

Áncsán Levente

– A buszvégállomásnál borzalmas állapotok vannak, arra a részre nagyon ráfér a felújítás. De a mostani tervek, remélem, javítanak a közlekedésen – válaszolta Juhász András.

di_juhasz_andras-1

Juhász András

– A belvárosi utakkal nincs nagy gond, de a külvárosokban rengeteg a kátyú, rájuk férne egy alapos felújítás. A Nagyállomás környékén nagy káosz lesz a munkálatok miatt – vélekedett Kocsis Patrik.

di_kocsis_patrik-1

Kocsis Patrik

Gyulai Norbert szerint a külvárosi részeken szükség lenne a felújításra, mivel hatalmas kátyúk vannak mindenhol. Az új terveknek azonban örül, főleg amiatt, hogy a kamionokat kiszorítják a városból.

di_gyulai_norbert-1

Gyulai Norbert

HBN-BR | Fotó: Derencsényi István