Megkérdeztük: Mivel tölti az augusztus 20-ai hosszú hétvégét?

Varga Gréta
Varga Gréta - © Fotó: Molnár Péter
Debrecen – Elkezdődött a hosszú hétvége, a nemzeti ünnep pedig számos programot tartogat. Kíváncsiak voltunk, ki mit tervez az elkövetkezendő napokra.

A legtöbb időt a családommal töltöm majd, otthon. 20-án este kilátogatunk a stadionba, a tűzijáték után pedig hazafelé vesszük az irányt – mondta Varga Gréta.

– A családommal és a legjobb barátnőmmel töltöm a hosszú hétvégét. Nem igazán tudjuk, hogy mit csinálunk, de a csütörtök esti karneváléj biztos programnak tűnik – hallhattuk Ágh Viktóriától.

Ágh Viktória Ágh Viktória ©

– Visszautazom Amerikába, csak a nyárra érkeztem haza. Régebben az ilyen hosszú hétvégék alkalmával a Nagyerdőn bográcsoztunk a barátokkal – árulta el Koroknai Máté.

Koroknai Máté Koroknai Máté ©

– Egy baráti főzőcskézés után közösen nézzük majd a tűzijátékot – nyilatkozott portálunknak Koroknai Tibor.

Koroknai Tibor Koroknai Tibor ©

– A karnevált televízióban vagy élőben követem végig minden évben. Azt, hogy most melyik megoldást választom, egyelőre homály fedi. A tűzijátékot viszont biztosan élőben nézem végig – osztotta meg velünk Horváth Szabolcs.

Horváth Szabolcs Horváth Szabolcs ©

– Az egyetemmel veszek részt a kerékpáros felvonuláson, utána a barátokkal kilátogatunk a megújult víztoronyhoz. Az esti programoknak még utánajárunk, úgy hallottuk, elég széles a kínálat – fogalmazott Varga Brigitta.

Varga Brigitta Varga Brigitta ©

HBN-BL | Fotók: Molnár Péter
hirdetés