Megkérdeztük: Mit szeret leginkább a virágkarneválban?

Megkérdeztük: Mit szeret leginkább a virágkarneválban?
© Fotó: Matey Istvan
Debrecen – Minden évben a Valcert várom a leginkább. Korábban én is ott táncoltam, többször vonultam már a karneválon is. Ilyenkor jó kicsit visszaemlékezni az ott eltöltött időre – fogalmazott Csarnai Vivien.

– A mese témában épült virágkocsikat aranyosnak tartom. Általában az esti felvonulásra látogatunk ki a családommal, legutóbb három évvel ezelőtt néztük élőben a karnevált – mondta Szabó Brigitta.

Szab├│_Brigitta

– A tűzijátékot. Többnyire a reggeli menetet tekintjük meg a családommal, este már csak a tűzijátékot várjuk. Tavaly, az új helyszín miatt kicsit nehézkes volt a hazajutás, de az idei évben már erre is figyelni fogunk, így élvezhetjük a gyönyörű helyszín nyújtotta előnyöket – árulta el Kiss Alexandra.

Kiss_Alexandra

– Nincs olyan, amit ne várnék a karneválon. Izgatottan figyelem a kocsikat és az esti tűzijátékot is. A fellépők közül a mazsorettcsoportok, has- és brazil táncosok keltik fel az érdeklődésem – nyilatkozott lapuknak Kiss Viktória.

Kiss_Vikt├│ria

– A táncosok jobban lekötik a figyelmem, mint a virágkompozíciókkal díszített kocsik – hallhattuk Rézműves Dánieltől.

R├ęzm┼▒ves_D├íniel

– A virágkocsikat szeretem. Tavaly lemaradtam, de az idén tervezem, hogy kilátogatok – osztotta meg velünk Cservák Tibor.

Cservák_Tibor

 

HBN-BL | Fotók: Matey István