Megkérdeztük: Milyen szereplést vár a Lokitól a Bl-selejtezőben?

Megkérdeztük: Milyen szereplést vár a Lokitól a Bl-selejtezőben?
Debrecen – Az utca emberét kérdeztük, hogy hogyan látja a Loki esélyeit a BL-visszavágón.

– Én látok esélyt, hogy megfordítsák az eredményt hazai pályán, nem hiszem, hogy az albán csapat megállíthatja őket. Szerintem nagyon elszántak és sikeresen abszolválják ezt a selejtezőkört – vélekedett Hajdu Ildikó.

– Én nagyon szurkolok és jó esélyt látok a továbbjutásra, akár több góllal is simán nyerhetnek – bizakodott Győri Sándor.

–Nem kérdés, hogy hozni fogják a meccset, egy gól nem olyan nagy hátrány, hogy ne lehetne megfordítani. Nagyon jó a csapat, együtt vannak és a szurkolók is mellettük állnak – fogalmazott Darai Gyula.

Kovács Tamás szintén bizakodóan tekint a találkozó elé: – A csapat taktikailag biztosan nagyon jól felkészült és a hazai pálya is nagyon sokat segít nekik, úgyhogy nagy arányú győzelemre is sanszuk van – számolt be.

Tóth Sándor szintén a találkozó helyszínét tekinti nagy előnynek. –A sok szurkoló bíztatása mellett garantáltan végig fognak küzdeni a játékosok. Lehet, hogy a végeredmény necces lesz, de behúzzuk a meccset, én egy 2:0–ra tippelek – jósolt.

– A győzelemben biztos vagyok, azonban a hosszabbítás sincs kizárva, ott pedig bármi megtörténhet, de nagyon elszánt a csapat és remélem ledolgozzák a hátrányukat – mondta Csige Imre.